Întrebări Frecvente

Lista celor mai frecvente întrebări primite de la clienții noștri despre organizarea momentelor muzicale la un eveniment privat (nuntă sau botez) și numai.

La orice eveniment privat, fie că e vorba de nuntă, botez sau corporate este nevoie de diversitate. Noi, MashUp Band, ca trupă de cover avem un repertoriu diversificat care cuprinde muzică ușoară internațională și muzică ușoară românească din toate perioadele. Putem să vă oferim si partea de muzică populară/folclor, aceasta fiind interpretată de Raluca Mălăescu.

Da, toate echipamentele regăsite în oferta sunt ale noastre. Pentru configurații mai atipice putem sa vă ajutam cu recomandări către diferite firme de rental!

Prestația artistică a Dj-iului este trecută în contract între orele 19.00 și 4.00 dimineța, dar suntem flexibili și înțelegători ca un eveniment nu poate avea o oră fixă de început sau de final!

Echipa tehnică ajunge de obicei la locație în dimineața evenimentului (aprox. ora 10) pentru a începe montarea echipamentelor (scenă, instalație de sunet, schelă de lumini, ecran led, etc.). Montajul poate dura între 2 si 6 ore în funcție de complexitatea și numărul echipamentelor aduse. După care va urma calibrarea instalației de sunet și proba de sunet. Proba de sunet va dura maxim o oră! Toate echipamentele se vor strânge imediat după terminarea evenimentului. Demontatul durează între 2 și 3 ore. Din aceste motive trebuie să ne facilitați accesul nestingherit în locație înainte și după eveniment.

Da, orice nuntă se deschide cu dansul mirilor, un moment special și plin de emoție, un moment la care ne dorim să participăm activ! Dacă piesa aleasă de dumneavoastră nu se regăsește în repertoriul nostru recomandăm să fie o piesă care poate fi cântată live și să ne anunțați cu minim o lună înainte ce piesă ați ales.

Desigur, îi avem ca și colaboratori permanenți pe Raluca Mălăescu – Voce și Liviu Ploae – Accordeon/Clapă. Alături de ei puteți avea 2-3 momente de muzică populară/folclor autentic din zona de sud a țării (Oltenia).

Numărul de persoane diferă de la eveniment la eveniment în funcție de serviciile alese, acesta fiind de minim 6 persoane!

Da, exista! Dacă evenimentul se desfășoară într-o locație la o distanță mai mare de 30 km de Craiova cheltuielile vor fi de cca. 5 lei/km. De asemenea, va trebuii să asigurați cazare pentru toți artiștii menționați în contract și pentru echipa tehnică, cât se poate de aproape de locație!

Da, putem să cântam și pe alte instalații de sunet. În cazul acesta o să venim doar cu backline-ul (instrumente, microfoane, conectică) și sunetistul nostru. Totuși exista posibilitatea ca pe anumite instalații să nu dorim să cântam, motiv pentru care am dori sa știm din timp ce instalație de sunet va fi pusă la dispoziție!

Da, dar in funcție de pretențiile artistului pot interveni anumite costuri suplimentare!

Acest site folosește cookie-uri.

Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs. pentru această folosință. Datele dumneavoastră vor fi procesate respectând prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 al Parlamentului European și al Consiliului European.