MashUp Band - Trupă de Cover

La orice eveniment privat, nuntă sau botez, este nevoie de diversitate. Dacă te-ai săturat de nunțile „CLASICE” și vrei ceva deosebit pentru nunta ta, alege MashUp Band. 

Vei regăsi în repertoriul nostru toate hiturile care vă vor face să dansați pe voi și pe invitații voștri!

Raluca - Muzică Populară

Fie nuntă sau botez, muzica populară – folclorul este un ingredient esențial. Pe același principiu al diversității vă recomandăm formația noastră de muzică populară.

Alături de solista noastră Raluca și Liviu – acordeon, vei avea parte la evenimentul tău de cele mai cunoscute cântece tradiționale oltenești și nu numai!

Dj Profesionist

Durata maxima a unui eveniment privat (nuntă sau botez) este  de 9 ore (19.00-04.00). Dj-ul se va ocupa de fondul muzical necesar între momentele de muzică ușoară (MashUp Band – Trupă de cover) și momentele de muzică populară. 

De asemenea, Dj-ul este cel care poate îndeplini aproape orice cerință muzicală din partea invitaților.

Show de lumini - Ecran Led
Sistem de sunet - Scenă

Show-ul de lumini, ecranul led, sistemul de sunet și scena sunt ingredientele necesare transformării momentelor de muzică live într-un show incendiar și dinamic.

Acest site folosește cookie-uri.

Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs. pentru această folosință. Datele dumneavoastră vor fi procesate respectând prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 al Parlamentului European și al Consiliului European.